Om Vagabond Tours

Hvem er vi, og hvad står vi for?

Arrangør af vandreture og anden aktiv ferie
Vagabond Tours er et uafhængigt, 100% dansk ejet bureau, som har til formål at fremme bæredygtig, aktiv turisme. Vi tilbyder vandreture og andre former for aktiv ferie for det moderne menneske med et travlt, men ofte stillesiddende arbejdsliv.

Det er vores grundlæggende opfattelse, at man ikke nødvendigvis behøver at flyve om på den anden side af jordkloden på jagt efter den store oplevelse. Der er masser af muligheder i vores egen verdensdel, både i kendte, mindre kendte og helt ukendte egne.

Hensyn og omhu
Bæredygtig turisme forpligter os til både at passe på naturmiljøet i de områder, vi besøger, og at bidrage til den lokale bæredygtighed også på det økonomiske, sociale og kulturelle område.

Vi bestræber os på at behandle vores kunder, samarbejdspartnere, den lokale befolkning samt natur- og kulturmiljøet med respekt. For hver rejse gennemfører vi et grundigt forarbejde både fra kontoret og "i marken". Vi ansætter turledere med den rette holdning og erfaring, og vi giver dem den bedst mulige støtte og opbakning hjemmefra - til fordel for vores kunder.

"Vagabond"
Ordet "vagabond" kommer af latin og betegner et menneske, som er på rejse, strejfende omkring som regel til fods. Vagabonden har god tid, lever i nuet og glæder sig samtidig til de nye ukendte egne forude.

Vagabond Tours bestræber sig på at tilrettelægge ture i samme ånd. I stedet for masseturisme tilbyder vi oplevelsesrige men afstressende vandreture, som forener hensynet til omgivelserne med deltagernes ønsker og behov.

Kontor på Langeland
Vores hovedkontor ligger på Langeland. Kontoret er indrettet på en tidligere skole. Her har vi, foruden gode kontor- og mødefaciliteter, også skønne, grønne udenomsarealer, bålhytte mm.

Kontoret summer af aktivitet - der planlægges nye rejser, arrangeres nye vandreture, tages imod bestillinger, pakkes og sendes materiale, turledere kommer forbi for at være klar til næste job osv.

Kontoret er åbent for besøgende. Du er velkommen til at ringe forud og aftale et møde med en rejsekonsulent.